Μαθαίνω διαδραστικά. Μαθαίνω ευχάριστα.
Μαθαίνω σωστά.

Με το μοναδικό σύστημα μάθησης Touchstone
του Cambridge University Press.

University of Cambridge

Μοντέρνο περιεχόμενο

Μοντέρνο περιεχόμενο

Τόσο η γλώσσα όσο και ο τρόπος που μαθαίνουμε εξελίσσονται με την πάροδο του χρόνου. Με περιεχόμενο καθημερινών αυθεντικών διαλόγων και κειμένων που ανανεώνονται συνεχώς για να παραμένει επίκαιρο και μοντέρνο, οι ενήλικοι μαθητές μας έρχονται σε επαφή με το πως οι σύγχρονοι άνθρωποι μιλούν σωστά Αγγλικά στην καθημερινότητά τους.

Δρω, Μαθαίνω

Δρω Μαθαίνω

Η ενεργή διάδραση των μαθητών μέσα στην τάξη κάνει το μάθημα ενδιαφέρον, ευχάριστο και κυρίως αποτελεσματικό. Οι συνομιλίες ένας-προς-έναν, οι συζητήσεις σε μεγαλύτερες ομάδες, η αλληλεπίδραση με τους καθηγητές, δημιουργούν μία ξεχωριστή εμπειρία μάθησης. Με επίκεντρο θέματα γενικού αλλά και προσωπικού ενδιαφέροντος.

Blended courses

Blended courses

Ο συνδυασμός έντυπου υλικού και φυσικής παρουσίας στην τάξη από τη μία, και η πρόσβαση σε online μαθήματα και σύγχρονα online εργαλεία από την άλλη, εμπλουτίζουν ακόμα περισσότερο την εμπειρία μάθησης. Παράλληλα, προσφέρουν τη δυνατότητα μάθησης με τον ρυθμό που ταιριάζει στον κάθε μαθητή, οποιαδήποτε στιγμή του 24 ώρου, από οποιαδήποτε συσκευή.

Έμπειροι καθηγητές

Έμπειροι καθηγητές

Ένας έμπειρος καθηγητής είναι πάντα δίπλα σας, είτε στην τάξη είτε κατά τη διάρκεια των online μαθημάτων σας. Δεν διδάσκουμε απλώς. Παρακολουθούμε την πρόοδό σας, σας αξιολογούμε και επεμβαίνουμε όταν πρέπει για να ενισχύσουμε τα αδύνατα σημεία σας. Έτσι, διασφαλίζουμε τη σωστή ολοκληρωμένη μάθηση. Δεν αφήνουμε τίποτα στην τύχη.

Ποτέ η μάθηση Αγγλικών δεν ήταν τόσο διαδραστική, ευχάριστη και αποτελεσματική.
TOUCHSTONE, CAMBRIDGE UNIVERSITY PRESS.

Touchstone - Real language for lifeUniversity of Cambridge

Το TOUCHSTONE είναι ένα καινοτόμο σύστημα διδασκαλίας της Αγγλικής γλώσσας του κορυφαίου εκδοτικού οίκου Cambridge University Press. Έχει σχεδιασθεί αποκλειστικά για ενήλικες μαθητές και καλύπτει τα επίπεδα γλωσσομάθειας Α1 και Β1 (CEFR).

Το φροντιστήριο Νίκου, πιστό στη δέσμευσή του για παροχή εκπαίδευσης αρίστης ποιότητας χωρίς συμβιβασμούς, υιοθετεί και εφαρμόζει τις πλέον αναγνωρισμένες και πετυχημένες μεθόδους.

Θέλω ένα δωρεάν τεστ αξιολόγησης

Φόρμα επικοινωνίας

Θέλω ένα δωρεάν τεστ αξιολόγησης.

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input