Ναι μπορείς! Γιατί η μάθηση είναι για όλους.

Με την καινοτόμα μέθοδο English Sounds Fun.

Ναι μπορούν!

Γιατί με την καινοτόμα μέθοδο English Sounds Fun, την τεχνική κατάρτιση των καθηγητών και την αγάπη μας στα μικρά παιδιά, οι μικροί μαθητές μας με ειδικές μαθησιακές δυσκολίες μαθαίνουν με σύστημα και αποτελεσματικότητα:

 

Πως να αναγνωρίζουν και να παράγουν ήχους

Πως να αναπτύσσουν τις αναγκαίες για τη μάθηση δεξιότητες

Πως να διαβάζουν

Πως να θυμούνται

Πως να γράφουν

Πως να μαθαίνουν

Μπορείς να ξεπεράσεις
τα όριά σου!

Είναι εκπληκτικό να συνειδητοποιήσεις πόσα μπορείς να καταφέρεις, να ανακαλύπτεις τις δυνατότητές σου, να γνωρίζεις και να ξεπερνάς τα όριά σου, να μαθαίνεις καλύτερα τον εαυτό σου. Εμείς το βιώνουμε αυτό σχεδόν καθημερινά με τους μικρούς μας φίλους. Και είναι αυτό που μας κάνει καθημερινά να αγαπάμε τη δουλειά μας και να την κάνουμε κάθε μέρα με χαρά και μεράκι.

Μπορείς να ξεπεράσεις τα όριά σου!
Λίγα λόγια για τη μέθοδο  'English Sounds Fun'

Λίγα λόγια για τη μέθοδο
'English Sounds Fun'

Η μέθοδος ESF έχει σχεδιασθεί ειδικά για παιδιά με δυσλεξία, από μία ομάδα ανθρώπων με δυσλεξία, έμπειρων καθηγητών Αγγλικών και επιστημόνων ειδικών σε θέματα δυσλεξίας.

Έχοντας βαθιά κατανόηση των ιδιαίτερων μαθησιακών αναγκών, εστιάζει στην πολυαισθητηριακή μέθοδο, τη φωνολογική και φωνημική προσέγγιση. Έτσι, ξεπερνιόνται οι εγγενείς δυσκολίες στην ανάγνωση και τη γραφή, αναπτύσσονται οι αναγκαίες για τη μάθηση δεξιότητες και τα μικρά παιδιά μαθαίνουν... να μαθαίνουν.

Τα τμήματα για παιδιά με δυσλεξία (ή ειδικές μαθησιακές δυσκολίες) είναι σχεδιασμένα για παιδιά ηλικίας 8+. Οι μαθητές που ολοκληρώνουν τα 3 βιβλία (Ready, Steady, Go) επιτυγχάνουν επίπεδο γλωσσομάθειας Α1 και Α2.
Επικοινωνία

Φόρμα επικοινωνίας

ΝΑΙ, ΜΠΟΡΩ!
Θέλω να μάθω περισσότερες πληροφορίες για τα τμήματα εκμάθησης Αγγλικών για παιδιά με δυσλεξία και ειδικές μαθησιακές δυσκολίες.

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input