5 ΓΙΑΤΙ

1Γνωρίζουμε πως κάθε μαθητής είναι ξεχωριστός και σπουδαίος, γι' αυτό νοιαζόμαστε για καθέναν ξεχωριστά

Παρακολουθούμε την εξέλιξη κάθε μαθητή συστηματικά. Ενδιαφερόμαστε να εντοπίσουμε τα ταλέντα του καθώς και τον τρόπο που λειτουργεί η σκέψη και η προσοχή του. Έτσι δημιουργούμε ένα περιβάλλον φροντίδας και αμοιβαίου σεβασμού, ώστε κάθε σπουδαστής να νιώθει σημαντικός, μοναδικός, ικανός να αξιολογεί και να δημιουργεί.

 

2Ξέρουμε να πετυχαίνουμε

Η αποτελεσματικότητα των διδακτικών μεθόδων που εφαρμόζουμε και το υψηλό επίπεδο του εκπαιδευτικού μας προσωπικού αποδεικνύονται από τα υψηλά ποσοστά επιτυχίας σε διεθνούς κύρους πιστοποιητικά γλωσσομάθειας.

 

3Επικοινωνούμε μαζί σας και δίνουμε λύσεις

Προσφέρουμε δωρεάν ενισχυτική διδασκαλία και ειδική υποστήριξη σε μαθητές που το χρειάζονται. Σε αυτό το πλαίσιο διατίθενται εκπτωτικά πακέτα, πρόγραμμα υποτροφιών για οικονομικά ασθενείς μαθητές και δωρεάν πρόσβαση σε εκπαιδευτικό υλικό. Ακούμε τις ανάγκες των γονέων και τους σπουδαστών μας κρατώντας συστηματική επαφή με στόχο να χτίσουμε σχέσεις εντιμότητας και αμοιβαίας εμπιστοσύνης.

 

4Ευαισθητοποιούμε σφαιρικά τους μαθητές μας

Δημιουργούμε εκπαιδευτικές εμπειρίες εκτός τάξης. Φροντίζουμε για την εξοικείωση με την ξένη γλώσσα με θεατρικές παραστάσεις, γιορτές με χορό και τραγούδι κάνοντας τη διαδικασία της μάθησης ελκυστική. Αλλά πέρα από τις δράσεις με εκπαιδευτικό χαρακτήρα οργανώνουμε επισκέψεις σε μουσεία και ημέρες ποδηλασίας στη φύση με σκοπό οι μαθητές μας να αναπτύξουν τις κλίσεις τους και να καλλιεργήσουν θετικές αξίες, όπως η φιλία και η συνεργασία.

 

5Παρέχουμε πιστοποιημένες υπηρεσίες

Λειτουργούμε σύμφωνα με την Ελληνική Προδιαγραφή ΕΛΟΤ 1433-2008 για το Σύστημα Διαχείρισης και την Ποιότητα των Υπηρεσιών που προσφέρουμε. Η υπεύθυνη και υψηλής ποιότητας εκπαίδευση που παρέχουμε πιστοποιείται και από το διεθνή οργανισμό TUV Austria Hellas.